Om företaget

EDCON Redovisning grundades av Erica Bäckman redan 1990 och blev aktiebolag 2011.

Erica har också mångårig erfarenhet som ekonomichef på flera större internationella bolag,såväl börsnoterade som privata.
Ett av dem var i en underkoncern inom Sigmakoncernen, där hon arbetade i åtta år. Med närmare 20 år med denna typ av arbetsuppgifter var det svårt att släppa analysbehoven och granskningen av företagens helhetsekonomi. Därför agerar EDCON i dag mer som ”extern ekonomichef” än som en traditionell redovisningskonsult.

EDCON Redovisning AB är auktoriserad genom både Far (branschorganisationen för revisorer och rådgivare) och SRF (branschorganisationen för redovisnings- och ekonomikonsulter). Vi har därmed alla auktorisationer som man kan få i Sverige, allt för att kvalitetssäkra vårt arbete och öka er trygghet. Den senaste granskningen av vår verksamhet gjordes genom Far i oktober 2010.

EDCON Redovisning AB strävar efter att bli en fullservicebyrå inom ekonomi, administration och personal. Vi samarbetar med skatterådgivare, revisorer, HR-experter och bolagsjurister. Målsättning är att vara en modern flexibel byrå som är tillgänglig 08.00–20.00, måndag till fredag. Ert fokus ska alltid kunna vara på er egen verksamhet.

För att kunna matcha utvecklingen mot ett allt mer globalt samhälle krävs flexibilitet och tillgänglighet, och på sikt ska därför samtliga program som byrån arbetar med vara internetbaserade. Det innebär tillgänglighet oavsett var du befinner dig; det enda som krävs är tillgång till en internetuppkoppling.

Vi har nu ett eget system där kunder lätt kan överföra underlag elektroniskt direkt in i vårt system. På så sätt kommer vi att minimera den traditionella posthanteringen men även ge kunder större flexibilitet, snabbare och säkrare hantering.

Språkkunskaper blir allt viktigare i dagens samhälle. I dag behärskar vi svenska, engelska, franska, spanska och tyska, och målsättningen är att få in ännu fler språk på byrån.

Vi som arbetar här

 

Erica Bäckman

Auktoriserad Redovisningskonsult. Grundare och VD.
Erica kan flytande svenska, engelska, tyska och franska i tal och skrift.
Hon har över 20 års erfarenhet av avancerad ekonomistyrning samt internationell koncernredovisning enl. IASB.
På fritiden spenderar Erica tiden med familjen, fotografering och när tid finns skapar hon egna kreationer i sin smedja som t.ex. smycken, tavlor, skålar m.m.

Emma Leonardsson

Redovisningskonsult
Emma kan flytande svenska och engelska i tal och skrift och har även studerat danska.
Hon jobbar just nu på att bli auktoriserad redovisningskonsult.
På fritiden umgås hon med familj och vänner, läser skönlitteratur
eller tar en lång cykeltur och upplever naturen.

Natalia Petrovic

Redovisningsekonom.
Natalia kan flytande svenska, engelska och  spanska i tal och skrift.
Hon kommer snart att bli auktoriserad redovisningskonsult.
På fritiden kör hon gärna motorcykel, gärna lite längre semesterturer. Natalia är kreativ och gillar att skapa kläder efter egen design.

Mattias Wigren

Dataingenjör.
Mattias kan flytande svenska och engelska i tal och skrift.
Har tidigare arbetat på både riktigt stora och även mindre bolag. Expert på väldigt många typer av datorsystem med tyngdpunkt på datasäkerhet, driftsäkerhet, teknisk support och framför allt att bygga bort alla tekniska problem.
På fritiden fortsätter Mattias med sitt teknik- och bilintresse. Givetvis spenderar han mycket tid tillsammans med sin hund Sixten också. När han ska koppla av ställer han sig i köket och lagar riktigt god mat. Det är hans stora passion.